Acasa ⇒ Evenimente ⇒ Curs de numerologie by Anatol Basarab
 • Acasa
 • Contacteaza-ne
 • Despre noi
  • Echipa
  • Misiune
  • Valori
  • Parteneri
 • Evenimente
  • Event ORDO CRAIOVA 16 – 19 IUNIE
  • CURS "Tehnici si Principii de Meditatie" cu Oreste Teodorescu
  • Conferinta Alchimia in numerologia si psihogeometria sacra cu SERGHEI DANISIN
  • Conferinta "Tehnici De Eliberare Emotionala - EFT"
  • WORKSHOP "Tehnici de Eliberare Emotioanala", cu Oana Sorescu
  • Seminar "Esenta feminitatii"
  • Conferinta in Craiova "Secretul magic al numerelor" by Anatol Basarab
  • Cursuri de dezvoltare personala si spirituala by Anatol Basarab
  • Conferinta "Parfum de femeie"
  • Curs de numerologie by Anatol Basarab
 • Cursuri autorizate ANC (CNFPA)
  • Curs Consilier pentru Dezvoltare Personala
  • Curs Formator
  • Curs Consilier pentru Orientare in Cariera
 • Consiliere Individuala si de Grup prin Tehnici NLP
  • Consiliere pentru Dezvoltare Personala prin tehnici NLP
  • Consiliere de Cuplu prin Tehnici NLP
  • Consiliere pentru Orientare in Cariera prin Tehnici NLP
  • Consiliere prin Skype
 • Consiliere pentru Copii si Adolescenti prin Tehnici NLP
  • Consiliere pentru Copii si Adolescenti prin Tehnici NLP
 • Programe pentru copii
  • Unde-s multi, puterea (mintii) creste!
  • Cursuri CLEVER Children pentru Copii
  • Atelier Practic de Vacanta Ora de studiu
 • Galerie foto
Aboneaza-te la NEWSLETTER!
Curs de numerologie by Anatol Basarab
 
 

Eveniment in Craiova!

Anatol Basarab, renumitul psiholog, parapsiholog si numerolog, te invita la primul cursul de numerologie din Craiova!

Perioada de desfasurare: anul 2015, intre 19 - 23 octombrie  (modul 1 - incepatori) si 26 – 30 octombrie (modul 2 - avansati), de luni pana vineri, intre orele 18:00 si 22:00. 

De retinut! Pentru cei care doresc, pot participa doar la primul modul, cel de incepatori.

Pentru rezervare loc si alte informatii referitoare la curs:

Georgiana Ceausila - Consilier pentru Dezvoltare Personala

Telefon: 0728 356 880.

Detalii despre agenda cursului:
https://anatolbasarab.ro/craiova-curs-de-numerologie-cu-anatol-basarab/

Numerologia este stiinta celor mai puternici oameni ai lumii!

 

Prin numerologie ne putem dezvolta intuitia, putem dobândi succes material, în cariera sau în alt domeniu al vietii.

Numerologia arata care ne sunt motivatiile, va pune în lumina talentele, va face sa vedeti cum sunteti privit de cei din jur. Ea schiteaza tendintele fiecarei zile, ce se întâmpla, ce s-a întâmplat si de ce si, de asemenea, poate anunta ce urmeaza sa se întâmple. Utilizarea acestui limbaj al cifrelor ajuta la îmbunatatirea calitatii vietii atât spiritual, emotional, mental, cât si material.

Oamenii pot fi analizati prin intermediul numerelor care-i definesc. Numerograma personalizeaza individul, stabilindu-i relatia dintre psihic (spirit, suflet)-destin-nume-ereditate.O alta lege a universului, Legea vibratiei, explica de ce multi oameni nu se înteleg: mintile lor vibreaza pe frecvente diferite si cu amplitudini diferite. Tainele acestor vibratii sunt „stocate” în data zilei noastre de nastere, care în planul numerelor poarta numele de „numar psihic”. Acest numar, în mod misterios, poate dezvalui starea noastra psihica ce izvoraste din trup, dar si din suflet fiindca omul este, în proportii secrete, atât „animus” (suflet-gând, minte), cât si „anima” (suflet – viata, inima).

Cunoscând matricea numerologica pot stabili, prin calcule, minimum 17 parametri care caracterizeaza o persoana. Prin numerologie ne putem dezvolta intuitia, putem dobândi succes material, în cariera sau în alt domeniu al vietii.

Numerologia arata care ne sunt motivatiile, va pune în lumina talentele, va face sa vedeti cum sunteti privit de cei din jur. Ea schiteaza tendintele fiecarei zile, ce se întâmpla, ce s-a întâmplat si de ce si, de asemenea, poate anunta ce urmeaza sa se întâmple. Utilizarea acestui limbaj al cifrelor ajuta la îmbunatatirea calitatii vietii atât spiritual, emotional, mental, cât si material.

„Tot ce poate fi cunoscut are numar si fara de numar nu cunoastem nimic.” Pitagora

Numerologia este stiinta celor mai puternici oameni ai lumii.

Te-ai intrebat vreodata de ce unii oameni sunt fericiti si bogati pe cand altii abia supravietuiesc, traind intr-o continua depresie? Singura diferenta este ca ei au descoperit uneltele ce tu nici nu stii ca exista.

Oamenii pot fi analizati prin intermediul numerelor care-i definesc.

Numerograma personalizeaza individul, stabilindu-i relatia dintre psihic (spirit, suflet)-destin-nume-ereditate.O alta lege a universului, Legea vibratiei, explica de ce multi oameni nu se înteleg: mintile lor vibreaza pe frecvente diferite si cu amplitudini diferite. Tainele acestor vibratii sunt „stocate” în data zilei noastre de nastere, care în planul numerelor poarta numele de „numar psihic”. Acest numar, în mod misterios, poate dezvalui starea noastra psihica ce izvoraste din trup, dar si din suflet fiindca omul este, în proportii secrete, atât „animus” (suflet-gând, minte), cât si „anima” (suflet – viata, inima).

Cunoscând matricea numerologica pot stabili, prin calcule, minimum 17 parametri care caracterizeaza o persoana.

„Tot ce poate fi cunoscut are numar si fara de numar nu cunoastem nimic.” Pitagora

Numerologia este stiinta celor mai puternici oameni ai lumii.

Te-ai intrebat vreodata de ce unii oameni sunt fericiti si bogati pe cand altii abia supravietuiesc, traind intr-o continua depresie? Singura diferenta este ca ei au descoperit uneltele ce tu nici nu stii ca exista.

Prin folosirea diferitelor cifre, evreii au cautat sa descifreze vointa zeilor. Sunt cunoscute ca semne cabalistice, considerand ca numerele poseda atribute mistice.

Numerologia este un studiu mistic al legaturilor dintre numerele si evenimentele vietii omului, avand multe sisteme, traditii si credinte. Numerologia contine aspectele unei varietati de culturi si invataminte antice, incluzand filosofia helenistica, misticismul crestin timpuriu , gnosticism, sistemul Kabbalah si Vedele hinduse si ariene.

Numerele sunt limbajul Universului  oferit oamenilor de catre zei, ca o confirmare a adevarului.

Numerele sunt energii. Ele reprezinta capitalul cu care ne nastem : talente, inclinatii, abilitati, inteligenta rationala, emotionala, etc.  Cunoscandu-le, avem sansa de a le utiliza intr-un mod constructiv, urmandu-le adevarata lor natura.

Numerologia este studiul simbolisticii numerelor si foloseste acele numere pentru a trasa harta destinului fiecaruia.  Este folosita pentru a determina personalitatea unei persoane, calitatile si talentele, obstacolele, nevoile interioare, reactiile emotionale si modalitatea de a relationa cu cei din jur.

Numerologia este o unealta transformationala ce te ajuta sa te intelegi atat pe tine, pe cei din jur si lumea in care traiesti. Cunoasterea ei iti ofera posibilitatea de a-ti construi soarta asa cum o doresti.

Numele tau nu este un accident.

Cifrele din viata ta nu sunt intamplatoare.

Numerologia este bazata pe matematica Universului. O stiinta veche de 4000 de ani.

A venit ziua sa iei controlul asupra destinului tau si sa iti descoperi drumul in viata.

Invata cine esti cu adevarat  si care sunt scopurile tale spirituale, pe langa cele materiale.

Identifica-ti calitatile si slabiciunile cu ajutorul numerelor.

Invata cum sa iti stapanesti emotiile pentru a nu deveni sclavul lor.

Descopera toate fatetele personalitatii tale, talentele ascunse, noi abilitati, oportunitati viitoare.

Ne intalnim timp de doua saptamani, de luni pana vineri de la orele 18 la 22 pentru a porni in cea mai interesanta calatorie a vietii tale, la sfarsitul careia tu vei detine toate uneltele si cunostintele necesara pentru a-ti creea propriul destin.

Tematica cursului de numerologie

Modulul 1 - incepatori:

1. Incursiune in istoria numerologiei. Radacinile numerologiei. Ce este numerologia. Ce nu este numerologia. Numerologia si magia.

2. Lumea simbolurilor. Simbolul ca arma sau scut. Demascarea Cifrelor. Taina cifrelor (cifra, cifru,cifrat, cod. Cifre si litere. Principiul masculin si femenin sau activ si pasiv (centripet si centrifug). Barbati si femei. Cifre active, cifre pasive si efectele pe care le produc.

3. Cele patru elemente in constructia omului si a vietii. (1+2+3+4 = 10) Elemente pentru dezvoltare personala in numerologie. Numerologia ca instrument de organizare si dezvoltare. Teza, antiteza si sinteza – elemente numerologice pentru dezvoltarea omului. Mama, tata si copilul.

4. Ziua, luna si anul nasterii – semnificatia si informatiile ascunse in acest cifru. Modalitati de calcul in numerologie. Descoperirea matricei psiho-energo-informative a omului (modalitati de calcul).

Elemente matriciale fizice, psihologice, energetice.

5. Interpretarea matricei psiho-energo-informative a omului, firmei, stat, situatie… Trei nivele de corelare a matricei; triei nivele ale realitatii. Materia, informatia, masura.

6. Graficul energetic pentru fiecare an. Modalitati de calcul. Interpretarea rezultatelor continute in graficul distributiilor anuale. Literele guvernatoare ale fiecarui an si interpretarea acestora.

7. Scara fericirii, muntele implinirii, cum sa ajungem in varf ? Interpretarea scarii fericirii si utilizarea acesteia in diferete aspecte ale vietii personale.

8. Numerologia si manipularea. Detinerea si controlul puterii cu ajutorul numerologiei. Numerologia ca instrument de control si mentinere a sanatatii. Numerologia ca instrument de control si mentinere a bunastarii materiale, familiale.

Numerologia ca instrument de modelare a realitatii…

Modulul 2 – avansati:

1. Numerologia – instrumentul tau de modelare a prezentului si creare a viitorului Matricea psihoenergo-informativa sau calul, trasura si vizitiul. Omul masina, omul sensibil, omul creator.

2. Interpretarea diagonalelor din matrice Informatiile ascunse in aceste diagonale Interpretarea cifrelor continute in diagonalele matricei

3. Interpretarea verticalelor matricei psiho-energo-informative

4. Interpretarea orizontalelor din matrice. Puterea ascunsa pe orizontale si modalitati de utilizare

5. Vreau sa am. Vreau sa fac. Vreau sa fiu. Piramida necesitatilor din perspective numerologice. Dorintele si modul lor de realizare.

6. Viata subiectiva, viata obiectiva si viata suprapersonala. Trei vieti pe care le traim in acelasi timp.Subconstient, constient si supraconstient din perspective numerologice.

7. Omul animal, omul creator si omul magician – dezvoltare personala cu ajutorul elementelor numerologice. Lumea noastra, lumea intermediara si lumea proiectului divin – cum sa le vezi si sa le intelegi mai bine cu ajutorul numerologiei.

8. Materia a fost data materialismului, informatia a fost data idealismului (religie, spiritualitate..), dar unde este al trei-lea element – masura?

Masura este ascunsa in numerologie, Intelege masura lucrurilor. Unde este al trei-lea element – masura? Masura este ascunsa in numerologie, Intelege masura lucrurilor. Totul este limitat, totul are o granite. Ce se intampla la granita?

9. Reinvatam tablita inmultirii. Modalitati de utilizare a acestor secrete in viata de zi cu zi.


Vor fi  doua module de curs
(modul 1 - incepatori si modul 2 - avansati).

Costul fiecarui modul de curs este de 200 euro.
Total cost curs complet - 400 euro.


Pentru cei care doresc, pot participa doar la primul modul, cel de incepatori.

Perioada de desfasurare: anul 2015, intre 19 - 23 octombrie  (modul 1) si 26 – 30 octombrie (modul 2), de luni pana vineri, intre orele 18:00 si 22:00 (weekend-ul este liber).

Grupa va fi formata din min 15 - max 20 cursanti. Inscrierile se vor face in ordinea achitarii taxei de rezervarea locului.

Taxa de rezervare loc este de 50 de euro, iar restul sumei (respectiv 150 – pentru modulul I si 350 euro pentru modulul 2), se va achita in prima zi de curs.

Pentru rezervare loc si alte informatii referitoare la curs:

Georgiana Ceausila - Consilier pentru Dezvoltare Personala

Telefon: 0728 356 880.

Alte informatii:

https://anatolbasarab.ro/craiova-curs-de-numerologie-cu-anatol-basarab/

PSI Focus Center